18 Mart 2014 Salı

NEDEN VAKUMLU TÜPLÜ GÜNEŞ ENERJİSİ?

NEDEN VAKUMLU TÜPLÜ GÜNEŞ ENERJİSİ?

neden vakumlu tüplü güneş enerjisi?

Vakum tüpler iç içe geçmiş iki cam tüpten oluşmaktadır. Vakumlu tüpün dış yüzeyinde, güneş ışınları çeken sellektif  bir kaplamadan yapılmaktadır. İki camlar arasındaki boşluklar ise sellektif yüzeydeki biriken güneş enerjisini, kaybını önlemek için ısı enerjisinin kaybını en az seviyede tutmaktadır.bu nedenle kış aylarında çok verimli bir şekilde çalışmaktadır.
Vakumlu tüpler genellikle 20, 24, 30 gibi, güneş kolektörü kullanılmaktadır. Bu kolektörlerdeki tüplerin sayısı arttıkça ısı enerjisi yükselmektedir. Örneğin 24 kollektörlü güneş enerjisi, su basıncı olmadığı yerlerde tercih edilir, Vakumlu tüpler camdan, silindir gibi olduğundan güneş ışınlarını dik olarak almakta olup, daha iyi bir ısı enerjisi elde etmektedir.

Vakumlu tüplü güneş enerjisi nasıl yapılır?

Vakumlu tüplü güneş enerjisinin yapımı, iç içe geçmiş iki cam tüpün birleşmesiyle oluşmakta olup, bu tüpler çok sağlam ve saydam camlardan yapılır. Özellikle dıştaki camlar kış aylarında doluya dayanabilecek sert, dayanaklı yapılır. İçteki tüpler ise özel bir kaplama ile güneş enerjisini %93 oranında sıcağı almaktadır.
Her geçen gün kendini yenileyen tekniksan ısı Uzman personel ile yurt içinde daha iyi hizmet vermek için çabalamaktayız., Güneş enerji sisteminin son teknoloji ürünlerinin üretiminde kullanılan dikiş kaynak makineları ile insan sağlığına zarar vermeyen pirinç ve kromdan imal edilmektedir.
Tekniksan ısı kalite hizmetinden ödün vermeyen ve tüm Türkiye de satış ağını büyütmeyi hedeflemektedir. Ülkemizde yıllık sıcaklık ortalaması yüksek olup, bu sıcaklığı en iyi şekilde kullanmayı amaçlamaktadır.
Tekniksan ısı kalitesini ISO 9001 ve 2000 belgesi tescillemiş olup, kalite hizmetinde hiçbir zaman ödün vermemektedir.
Son olarak tekniksanısı hayatımızın vazgeçilmez parçası olup, hem sağlığımıza hem de yeşil dünyanın korunmasında büyük katkı sağlamakta olup hizmet süresi boyunca çevre bilincine sahip şirketimiz çalışmalarını sürdürmektedir. Tekniksan ısı  http://tekniksanisi.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder