27 Mart 2014 Perşembe

GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMLERİ


GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMLERİ

güneş enerji sistemleri

Güneş enerjisinin en büyük parçalarından biri vakum tüplü güneş enerjileridir. Tekniksan isi ile paslanmaz, 304 kalite standartlarında krom nikel çelik depolarımız ile üstün kalite de üretim yapılmaktadır. Üretimimizde üstün teknoloji ürünler kullanılmakta olup, uzman kadro ile hizmet etmektedir.
İmalat sektöründe her geçen gün kendini yenileyen tekniksan ısı ekibi, yaptığı işin bilincinde ve daha iyi yapmanın gayreti içindeyiz. Yılların verdiği tecrübe ile siz değerli müşterilerimize hizmet etmekten onur duymaktayız. Türkiyenin neresinde olursanız olun, ister şehirlerde, ister köyde veya kasabada olursanız olun, en geç 3 gün içinde güneş enerjinizi takar, yaygın servis ağı ile her daim yanınızdayız.
 Tekniksan ısı olarak en öncelikli amacımız, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, firmamız politikasını kalite ve ekonomik fiyatı olarak belirlemektedir. Her müşterilerimizi ayrı ayrı yeri olmakla birlikte, müşterilerin ihtiyaçlarına göre çözümler üretmeyi amaç edinmektedir.

Güneş enerjisinden faydalanma şekilleri nelerdir?

Güneş enerjisinden faydalanabilmek için bazıları şunlardır. Bunlar sıcak su temini, kurutma, meskenlerin ısıtılması, evlerin ısıtılması, tarımda faydalanılması, güneş pompaları, yüzme havuzların ısıtılması, elektrik elde edilmesi, soğutma sistemlerinde, tuz üretiminde, deniz suyundan saf su elde edilmesinde, ve sera ısıtılmasında kullanılmaktadır.

Son olarak tekniksanısı hayatımızın vazgeçilmez parçası olup, hem sağlığımıza hem de yeşil dünyanın korunmasında büyük katkı sağlamakta olup hizmet süresi boyunca çevre bilincine sahip şirketimiz çalışmalarını sürdürmektedir. Tekniksan ısı  http://tekniksanisi.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder