24 Mart 2014 Pazartesi

GÜNEŞ ENERJİSİ VE GELİŞİMİ


GÜNEŞ ENERJİSİ VE GELİŞİMİ

güneş enerjisi ve gelişimi

On sekizinci yüzyıl sanayi inkilabıyla birlikte, insanoğlunun sınırsız tüketim alışkanlıkları ile çevre kirliliği, ormanların tahribi ve küresel ısınma gibi birçok olanaksız süreçler başladı. Bu süreçleri geri döndürmek insan oğlu baya çabalamıştır, İlk olarak enerji üretimde yenilenebilir enerji kaynaklarını kullanmak suretiyle, bunlardan, ısı, ışık ve elektrik enerjisi üretimi ile dünyanın zarar görmesini engellemeye çalışmaktadır.

Güneş enerjisinden sıcak su elde edilmesi

Bunların en önemlisi olan vakum tüplü güneş enerjileri ile güneş enerjisinden elde edilen enerji ile sıcak su elde etmesidir. Ülkemiz Dünyanın ekvator bölgesinde bulunmasından dolayı güneş enerjisi çok gören bir konumdadır. Özellikle güneş enerjisinden ısı enerjisine çevrilen ve vakum tüplü güneş enerjisi ile yüksek verimde sıcak su elde etmekteyiz. Vakum tüplü güneş enerjileri iki iç içe geçmiş cam tüplerden yapılmakta olup, bu tüpler çok sağlam ve saydam camlardan yapılır. Özellikle dıştaki camlar kış aylarında doluya dayanabilecek sert, dayanaklı yapılır. İçteki tüpler ise özel bir kaplama ile güneş enerjisini %93 oranında sıcağı almaktadır.
Güneş enerji sisteminin son teknoloji ürünlerinin üretiminde kullanılan dikiş kaynak makineları ile insan sağlığına zarar vermeyen pirinç ve kromdan imal edilmektedir.

Vakum tüplü güneş enerjisinin garanti süresi

Vakum tüplü güneş enerjileri On yıl garanti süresi bulunmakta olup, on yıl içinde her hangi bir sebepten olursa olsun, bakım, onarım bize aittir. Bu sayede Her geçen gün kendini yenileyen tekniksan ısı Uzman personel ile yurt içinde daha iyi hizmet vermek için çabalamaktayız., tekniksanisi http://tekniksanisi.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder